In het diepe, diepe zuiden van Zweden.


Een half uur geleden ongeveer zijn we aangekomen. 400 kilometer naar het Zuiden en nog steeds zijn we (net) in ons eigen land. Iedere keer weer verbazen we ons erover hoe ver het is, ook als je terugkomt uit Nederland bijvoorbeeld. Dit wordt een kort logje, want ik kwam erachter, dat ik wel de computer, maar niet het snoer en de koptelefoon heb meegenomen. Dat wordt dus niet een filmpje kijken vanavond als Leo al slaapt……. Dat wordt ook geen foto’s plaatsen, want dat duurt te lang…… Het regent hier, maar de bomen onderweg waren prachtig. Nu gaan we eten met een paar Grieken en wat Zweden, denk ik, die oor Leo’s conferentie zijn gekomen, spreek jullie later.

8 Reacties op “In het diepe, diepe zuiden van Zweden.

  1. Fijne dagen Janneke.Als het lukt even naar Lund gaan, is heel dichtbij en zo’n leuke stad!

  2. Fijne dagen en groetjes aan Leo.

  3. Laatste reactie was van Jeannette L

  4. Ja ver is dat hé, als wij onze zoon naar Lund brengen want die studeert daar dan is het 650 km enkele reis , we doen het op een dag heen en terug maar zijn dan ook echt helemaal gaar . Zweden is zo groot.

  5. Hej Janneke , we waren even naar Åland op vakantie met de caravan(Höstlov). Wij wonen in Gusselby dat ligt boven Örebro grote plaats in de buurt en Lindesberg 7km bij ons vandaan. Je bent altijd welkom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s