En oooo, wat ben ik TROTS op hem………


Mijn man is een echte geleerde! In China is een boek uitgegeven,een soort bijbel over de ecologie daar, waarin hij een hoofdstuk heeft geschreven. Hij werd uitgenodigd toen het boek gepresenteerd werd, maar toen waren we in Sao Paolo en nu kan hij er nooit meer naartoe. De Engelse vertaling is nu ook uitgegeven en we hebben een exemplaar toegezonden gekregen.


Met het boek is ook de folder meegekomen en in die folder wordt hij speciaal vermeld als Leenard Baas, Sweden. Toen hij eerder in China was, werd hij aangesproken door een aantal mensen die hem kenden van zijn eerdere publicaties. In China wonen natuurlijk een heeeeleboel mensen, daar denken we nooit zo over na, maar zo’n boek kan op heel wat lezers rekenen. Het is ook een hele grote uitgeverij, zo’n wolkenkrabber. Hij vertelde ook dat daar flink wat steden zijn met meer dan een miljoen inwoners waar wij in het westen nog nooit van hebben gehoord.

Hoe dan ook: het is een geweldige prestatie en ik ben trots op hem.
Ondertussen is hij weer halve dagen aan het werken (sinds gisteren) en tot nu toe gaat het redelijk goed. Het is een echte ouwe taaie geleerde

24 Reacties op “En oooo, wat ben ik TROTS op hem………

 1. Geweldig! Feliciteer hem van ons!!
  Ik wil wel voor hem gaan, naar China dan! vermomd nog wel!
  Ik wil China wel eens wat dichterbij bekijken. hihi…ik zie het al voor me, vermomd als Leo….alleen denk ik dat ik om me duidelijk en verstaanbaar te maken de plank volledig mis zal slaan, want mijn engels is al allerbelabberts….dus toch maar niet……
  Nou ja…..geniet er maar lekker van…….en nu jou boek nog!
  Lydia

 2. Inderdaad iets om heel trots op te zijn en met zo’n enorme bevolking is hij meteen wereldberoemd!

 3. Pff ziet er indrukwekkend uit! Ik ben nog meer benieuwd naar de inhoud van het hoofdstuk. Heel spannend: het evenwicht tussen de “booming”groei in China en de leefomgeving.

  Heerlijk he zo’n trots gevoel! Geniet ervan.

 4. Gefeliciteerd met het nieuw uitgekomen boek! Zeker iets om heel trots op te zijn! En wat fijn dat je man weer halve dagen kan werken.
  Zo komt alles toch weer goed.
  Groet, Tineke.

 5. Gefeliciteerd, ik zit hier gewoon mee te glunderen….. 🙂

 6. Wat leuk, je mag met recht heel trots zijn op jouw Baas!
  Gefeliciteerd!

 7. En daar mag je met recht trots op zijn. Gefeliciteerd.

  groetjes Monique

 8. Super! Proficiat met deze ouwe taaie.

 9. Gefeliciteerd hoor, natuurlijk mag je trots zijn op jouw “Baas” en wij zijn dat ook wel een beetje want “dankzij” jou kennen we Leo nu ook 🙂 geniet maar van het succes!!
  dikke knuf
  Alie

 10. Janneke,
  Je mag inderdaad trots op hem zijn, halve dagen weer aan het werk en ‘bekend’ in china. Ik doe het hem niet na!!!

  Groeten Marja aka borduurmuppet

 11. Wow….

  En fijn dat hij weer aan het werk kan, dan zal het echt wel beter met hem gaan, toch?

 12. Gefeliciteerd en met recht ben je trots op Leo!

  Bovendien wat fijn dat Leo weer halve dagen aan het werk is! Kan hij dat wel, werken op halve kracht?

  Geniet hij er zelf ook van? Zou hij voor je ‘lezers’ een samenvatting van ‘zijn hoofdstuk’ kunnen maken op je blog? Ik ben eigenlijk wel benieuwd wat hij heeft geschreven.

 13. ik ben ook trots! Op mijn supergeleeerde vader maar ook op mijn tweelinkerhanden doorzet moeder die nu gewoon naait op een naaimachine en Zweeds praat!!!! ongehoord die lui!

  • Nou daar kan je zeker trots op zijn!!!!!
   Want die naaimachine,…’t is dat ze hem op de foto gezet heeft en ik de tafel in de keuken herken……ik kon mijn ogen even niet geloven……..
   Dat Zweeds had ik dan al verwacht, als zij al brabbels begrijpt van kinderen, en zij ondertiteling kon geven bij Jesse van ons, dan is dat Zweeds appeltje/eitje…..

 14. Kan me voorstellen dat je trots bent!
  Hahaha, die reactie van Lieke hiervoor. 😉

 15. dat is terecht iets om trots op te zijn!!!
  en die ‘geleerde’ mag je gerust laten staan hoor!
  blij dat ie weer aan de betere hand is!!!

  (en tuurlijk kom ik langs in de zomer, onze astrid lindgrenreis is gepland de laatste 2 weken van juli! thx voor ‘januari’, zo écht zweeds!)

  • De laatste twee weken van juli, het is genoteerd! Neem ik jullie ook een keer mee naar Gamla Linköping waar ik die kaarten koop…… En naar de toffefabriek enz.

 16. Wauw! Cool man! Sorry trouwens dat ik bijna nix tegen die geleerde zei vrijdag. Ik was zo druk met de dennennaalden en Max! P vroeg zich af of we langs konden komen zondag ev (met Jonas), maar ik denk dat een andere keer beter is, nietwaar?? Hij wou m wel weer eens graag spreken!

 17. Echt leuk! En natuurlijk ben je heel trots op hem! Het is niet zo heel gemakkelijk om in China ‘binnen’ te komen als Europeaan. Mijn zwager is juist gisteren weer naar China vertrokken. Die heeft z’n hart verknocht aan dat land, waar hij zoveel mogelijkheden ziet. Hij gaat daar nu een klein aandeel leveren aan een nieuw te bouwen stad.
  Liefs, Teunie

 18. Gefeliciteerd!!

  Corina

 19. Mooi hoor. Zeker de moeite waard om trots op te zijn!

 20. Pracht resultaat. Wel hij kan het en dan staat hij terecht in dat boek. En vanaf dat moment kijk je denk ik anders naar China (kijk, zie je die ontwikkeling daar…. dat komt door hoofdstuk 9).
  Geweldig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s