We hebben nog wel een beetje genoten ook hoor!


Op dinsdagavond kwam ik aan met kiespijn , op woensdagavond was het einddiner. We werden gewaarschuwd dat we ons vooral warm moesten aankleden en meer wisten we niet. Gelukkig had Leo nog even een uurtje geslapen toen we om half acht gehaald werden met veel muziek. Buiten stond een prachtig versierde feestbus met een heuse zuidamerikaanse band erin! Nou ja, twee blazers en twee trommelaars, maar o, wat swingde dat.

We gingen met een man of twintig op weg naar een berg buiten Bogota, terwijl de muziek swingde en er een stroboscopiche feestlamp knipperde. Alle bewegingen leken daardoor robotachtig. Een paar mensen begonnen te swingen. Onderweg hadden we veel bekijks van de mensen die in bussen, busjes, auto’s en lopend zich in een stad van acht miljoen bevinden. Leo wilde nog niet aan de buitenwereld laten merken dat hij serieus ziek was, maar ik wist het al wel. Bovendien had ik kiespijn. Toen ik de foto zag van ons beiden schrok ik van mijn bezorgde weggetrokken gezicht en van Leo’s benauwdheid die je duidelijk kan zien. We hadden het echt wel naar ons zin namelijk!
Na zo’n uurtje swingen kwamen we buiten de stad en bovenop de berg.


Prachtig uitzicht! Leuk restaurant! Ze hadden een lange tafel voor ons gereserveerd en eromheen stonden ….. krukjes. No way dat Leo daar de hele avond op kon zitten! Hij wilde dat natuurlijk niet laten merken en ik wist niet zo goed hoe ik dat op moest lossen. Gelukkig werd het voor mij opgelost. Leo ging heel voorzichtig op het krukje zitten en ik ietsje wilder. Ik viel er meteen aan de achterkant weer af! Iedereen schrok zich een hoedje, maar ik begon hard te lachen. Snel werden er stoelen ergens vandaan gehaald en Leo kreeg er ook een. Ik deed het echt niet expres, maar ik had het niet beter kunnen verzinnen.

even de rug strekken op het krukje.....


Het was een hele gezellige avond maar hij duurde wel een beetje lang voor iemand die niet in orde is en voor iemand met kiespijn die bijna niet kan kauwen. De volgende dag had ik om acht uur een afspraak met de tandarts, maar daar vertel ik een andere keer over. Ik wilde even iets vrolijks tussendoor vertellen….

15 Reacties op “We hebben nog wel een beetje genoten ook hoor!

 1. Ondanks dat ik het rot vind dat jullie vakantie zo een einde heeft gekregen,had ik toch een glimlach om je bericht.

  Corina

 2. Je bent een kei in originele oplossingen Janneke, bewust dan wel onbewust 😉 😀

 3. Altijd weer een positief lichtpuntje!
  overigens lichtpuntjes zat op de derde foto.
  XXX Lydia

 4. Haha, mooi verhaal. Je kijkt inderdaad erg moe en bezorgd op de foto.
  Hoop dat de volgende werkvakantie wat ontspannender is voor jullie.
  Wanneer vlieg je terug naar Zweden?

  • nou, lange reizen zitten er echt voorlopig, misschien wel nooit meer, in….. Maar weet je? We hebben het gehad, we hebben het gedaan. we zijn overal zo’n beetje geweest., met de kinderen en samen. Eens is het genoeg toch?
   Alleen: IJsland en Hawai stonden nog op mijn lijstje, jammer dan.

 5. Gelukkig deden jullie dus ook nog leuke dingen. Al zien jullie er op de foto inderdaad niet heel happy en blij uit. Die foto van het uitzicht is prachtig!

 6. Ijsland is echt niet ver van Zweden, een prachtig land met schone lucht…heel relaxte mensen, zeg nooit nooit… Enne wat denk je van Zweden beter leren kennen. Eerst maar terug naar huis,…Zal best een pittige reis worden.
  Liefs
  Marijke

 7. Idd,eerst lekker nar huis,al zal het niet allemaal vanzelf gaan.Maar aan het eind van de rit wacht Zweden.
  Ipv Hawaii kun je ook lekker een extra keer naar Holland of tracteer de kids op een trip met z’n allen naar Zweden.
  En er zijn zoveel mensen die nooit weg kunnen..
  Groet, Wilma

  • Ja hoor, ik ben heel tevreden en voel me zeer bevoorrecht met ons leven…… We hebben er met volle teugen van genoten toen het nog kon n we vinden vast allerlei nieuwe leuke dingen om te doen. Zo was dat ook met kamperen. We waren er echt DOL op en op een gegeven moment was het niet leuk meer…. Vorig jaar kwamen we al met een enorme kater uit Mexico, allebei ziek, en nu willen niet eens meer van die lange reizen maken. Vooruit, nog een keertje dan: naar het verre Zweden……

 8. Och wat zien jullie er alle twee beroerd uit. Mag ik dat zeggen zo? want ik bedoel het niet onvriendelijk. Misschien is de foto wel beroerd. Maar wel een leuke en gezellige avond gehad en een memorabele avond.

 9. Aaaergh wat is dat erg, benauwd zijn is vervelend maar kiespijn hebben ook…..veel sterkte!

 10. Hilarisch verhaal. Tegen de achtergrond van de wat bittere werkelijkheid is het wat minder maar toch moest ik hier grijnzen. Deden ze bij mij ook toen ik even hard weer van de stoel donderde als ik er op sprong. Ahum… nu weer serieus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s