Met dank aan de KLM maar niet heus….


Leo reist vandaag naar Colombia als het goed is. Om tien over zes vertrok zijn vliegtuig vanuit hier naar Amsterdam, om elf uur is hij ingecheckt voor een vlucht van Schiphol naar Frankfurt en om 14.45 vertrekt zijn vliegtuig van Frankfurt naar Bogota.
Maar het begon helemaal verkeerd. We hadden de wekker op kwart voor vijf gezet en die ging ook keurig af. Meteen daarna ging de telefoon. Het was een dame uit India of China of zo die in erbarmelijk engels via een callcenter liet weten dat de vlucht naar Amsterdam vanmorgen niet zou vertrekken en dat hij nadere informatie op de luchthaven kon krijgen. Wij naar de luchthaven. Daar stonden bijna alle passagiers al voor ons in de rij om omgeboekt te worden en dan zouden ze met taxibusjes naar Arlanda Airport getransporteerd worden om daar een vliegtuig te nemen. Nu is het erg moeilijk om met de KLM naar Bogota te reizen, dus had hij de vluchten naar Frankfurt en dan door naar Bogota met de Lufthansa geboekt. Toen we eindelijk na een uur wachten aan de beurt waren, kon ze niets anders doen dan een vlucht naar Schiphol aanbieden om half elf, waardoor hij zijn vlucht naar Frankfurt zou missen en zijn vlucht naar Bogota. Er was wel een vlucht rechtstreeks naar Frankfurt van Stockholm, maar zij konden dat niet regelen. Hij moest dan een ticket op de luchthaven kopen. Om ongeveer half tien zouden ze daar aankomen en om half elf vertrok het vliegtuig, vreselijk haasten dus….. Toen ik thuiskwam om half acht ben ik meteen aan de telefoon gaan zitten om een ticket voor hem te kopen. Helaas ging het ticketbureau pas om negen uur open. Om twee minuten voor negen had ik een aardige mevrouw van Lufthansa aan de telefoon die een ticket voor me regelde zodat Leo alleen maar zijn bagage hoefde af te droppen en in te checken. 8900 kroon (ruim 900 Euro), ga er maar aan staan…
Laatste nieuws: Leo staat in Frankfurt in de rij en moet nog wat betalen aan zijn ticket omdat hij nu niet vanaf Amsterdam is vertrokken. Er staan 15 mensen voor hem met hetzelfde probleem, over 5 minuten gaan ze boarden…… Zijn bagage met ook mijn zomerkleren gaat in ieder geval door naar Bogota, met of zonder hem.
BAAAAAALEN!!!!

12 Reacties op “Met dank aan de KLM maar niet heus….

 1. De ultiem stresstest. Heel veel sterkte.

 2. Jeutje…. dit is inderdaad vreselijk baaaaaaalen!

 3. Nou zeg … dat is écht balen! Niet te geloven dat KLM zich heden nog zoiets kan veroorloven !!

 4. Fijn he, die klantvriendelijkheid. En dan te bedenken dat het nog harstikke duur is ook…

 5. En, hoe is het nu afgelopen?

 6. Ja, wat je zegt: inderdaad vreselijk balen!
  Ik ben benieuwd, wanneer hij gezond en wel uiteindelijk op zijn bestemming aankomt……
  Groet, Tineke.

 7. Wat rot zeg!!!

  Sterkte.

  Corina

 8. Argh, balen! En wat een omwegen om in Bogota te komen, ook als er geen vlucht uitviel.

 9. o bah en l_eo houdt al zo van dat gestress…. wat zal hij doodmoe aankomen in bogata……

 10. Ja, bij reizen horen dit soort dingen. Niet leuk! Wanneer vlieg jij je zomerkleren achterna?

 11. Op kleine schaal heb ik dit wekelijks met de NS, via via reizen, geen treinen aanwezig, terug naar een eerder station om over te stappen op ene trein waar 200 mensen op staan te wachten, gelukkig heb ik geen zomerkleding mee! Ik hoop dat L veilig en op tijd aankomt en jij reist hem achterna begrijp ik? Hopelijk gaat jouw vlucht eenvoudiger. Eén ding scheelt: jouw bagage is er al!

 12. Wat een verschrikking. Ik heb al bij dat andere berichtje gereageerd omdat ik weer in de verkeerde volgorde las.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s