Rabarber, rabarber, rabarber, rabarber…..


Dit logje had ik al in mijn hoofd, maar toen hoorde ik ineens dat er 61 doden zijn en 1 overlevend jongetje. Ik had het precies andersom begrepen uit de zweedse radio. Mijn zweeds behoeft nog wat aandacht vrees ik. En nu heb ik geen zin meer om het te schrijven, morgen misschien.

6 Reacties op “Rabarber, rabarber, rabarber, rabarber…..

  1. ik heb er de hele dag mee in mijn hoofd gezeten. Ouders en broer/zus hebben het niet overleefd. Dan ben je 10 en helemaal alleen. En ik moet bekennen dat door min hoofd schoot: was het niet beter geweest als…maar zo mag je helemaal niet denken natuurlijk.

  2. Het is verschrikkelijk gewoon echt verschrikkelijk.
    8 jaar is het jongetje wat Ruben heet schijnbaar en ik vond het vreselijk dat het kind zo lang gefilmd werd in de positie waarin ie ligt, veel te intiem , alleen familie zou het kind zo moeten zien en ik hoop alleen maar dat er nog hele lieve familieleden zijn om hem op te vangen .
    Ik zag een echtpaar radeloos op het vliegveld, hun dochter schoonzoon en kleinkinderen zaten inhet vliegtuig, ik heb gewoon echt zitten janken , dit is zo’n tragedie .

    • @Ilse: Ja, afschuwelijk. Dat was toen ook zo met dat ongeluk op Tenerife. Ik ken iemand en bij hun overburen zijn toen de ouders van die vrouw het huis komen leeghalen, haar dochter, schoonzoon en 3 kleinkinderen, omgekomen……. Gewoon gezellig op vakantie en nooit meer teruggekomen.

  3. Het is verschrikkelijk inderdaad… Ik kan er niet eens over bloggen, want het doet me teveel denken aan een klasgenootje van mij, jaren geleden… Zij gingen met het hele gezin naar Las Palmas. De tussenstop (uitwijken) in Tenerife is geschiedenis… Net als dat gezin… 😦

  4. Ik heb er geen woorden voor, voor deze tragedie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s