In de winkel leek hij veel kleiner……


maar het is dan ook een hele lap! Ook aan de zijkant en de voorkant en naast de garage en de oprit, hebben we nog een flink stuk gazon.We hebben gekozen voor een motor met accu, die maakt minder herrie, voor een extra breed maaiveld, dat spaart tijd en voor een opvangzak van het gras. Jullie moeten weten dat ik opgegroeid ben met een grasmaaier ZONDER motor en zonder opvangbak. Het was altijd een heel karwei , dat gras maaien en daarna harken met de grashark, vreselijk vond ik het! Nu vind ik het gewoon LEUK om te doen! Die kaplaarzen zijn van Leo, want daar kan ik makkelijk in- en uitstappen, charmant hè?, .

Deze slideshow vereist JavaScript.

5 Reacties op “In de winkel leek hij veel kleiner……

 1. Wat een lap grond. Als je helemaal rond bent dan heb je voor die dag wel genoeg getrimt. Zelf zo ik denk ik toch voor een zitmaaier zijn gegaan 😉
  Maar je bent er wel op vooruit gegaan. Fijn dat je geen punt maakt van dit grote karwei, want het komt toch regelmatig terug. Ik wens je een probleemloos apparaat!!

 2. Heel charmante laarzen! 😉
  Wij hebben twee lapjes gazon (voortuin van pak ‘m beet 30 m2 en achtertuin een stukje van ongeveer 10 m2), maar we hebben wél zo’n elektrische maaier. Dát zou verboden moeten worden. Zeg ik, die nooit het gras maait.

 3. Dat ziet er stoer uit zeg! Die kaplaarzen geven het net een beetje extra 🙂
  Maar wat een lap zeg! terecht dat je een electrische hebt!

 4. Wel eerst verticuteren en mesten he?

 5. En zo vermaak jij je wel even… Mooie foto’s!

  Als ik ooit nog eens een grasveld aanschaf wil ik zo’n schattig robot-maaiertje. Vind ze zoooo lief… zo helemaal alleen over het grasveld scharrelend…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s