Gelukkig schijnt de zon weer…….


Vandaag, op de terugweg van zweedse les, was er een prachtig zonnetje. Ik kwam Ellinoor tegen met haar twee kinderen. Zij is de pianiste bij ons in de kerk. Toen kon ik meteen toestemming vragen(en die kreeg ik)om deze foto te plaatsen:
piano2
Hij hoort nog bij het logje van gisteren. Ik heb er veel commentaar op gekregen. Blijkbaar leeft het behoorlijk bij de mensen.
Een groot voordeel is dat je beide handen vrij hebt zeggen veel mensen en dat kan je ook zien op bovenstaande foto. Als je meer wilt weten over het onderwerp, lees dan het commentaar bij mijn logje van gisteren en op Nuver.web-log.nl staat een heel stuk over draagdoeken en zakken met voor- en nadelen.
Toen ik door het park kwam, zag ik een paar prachtige foto’s voor me, maar ik had mijn fototoestel niet bij me in mijn rugzak! Dat heb je met dat steeds weer verwisselen van tassen. Eigenlijk moet ik nu meteen weer even terugfietsen naar het park, maar ik weet niet of ik daar de fut voor heb. Ik ben verkouden, er ligt een berg strijk op me te wachten en ik wil logjes lezen! Als ik te lang wacht is de zon te veel gedraaid en gezonken! Dilemma’s, dilemma’s! Als jullie hier onder foto’s zien staan om, laten we zeggen vijf uur, dan ben ik geweest, zo niet, dan ben ik thuisgebleven.

Nou voorui: ik heb het toch maar even gedaan! Hier komen de twee mooiste:park in november

nov.park

Achteraf bleek, dat mijn fototoestel wel degelijk in mijn rugzak zat! AAAARRRRWWGGGG!!

14 Reacties op “Gelukkig schijnt de zon weer…….

 1. Leuk,hé, al die reacties. 🙂
  Ga maar lekker naar buiten, hoor, hier regent het! 😦
  Hoewel ik zit toch aan huis gekluisterd met allemaal zieke kinderen, dan kan je beter regen hebben, lekker knus de verwarming aan, en maar een beetje achter de computer hangen enzo.
  Lydia

  • Ja, het is hier stralend, STRALEND weer! Toch kun je merken dat de zon bijna geen kracht heeft. Hoewel het vannacht bewolkt was en de zon om een uur of 11 pas begon te schijnen, is het nu kouder dan vanochtend! De warmte lekt makkelijker weg bij een blauwe lucht net als bij ons(eh, ik bedoel in Nederland…) ’s nachts.

 2. Al levert die zon geen warmte op, het levert in ieder geval wél mooie foto’s op!

 3. PRACHTIG!!!!
  Hier gaat de herfst nu ook hard. 😦 Vindt de kleuren altijd zo mooi.
  Lydia

 4. Wat een mooie foto’s!
  Mooi zacht zonlicht en kaler wordende bomen, mooi. Goed dat je bent teruggegaan (wat dus niet nodig was maar het gaat om de intentie), groet Roelien

 5. Herfst, herfst, herfst….vanmorgen was het ook heerlijk in Replbos….uithuilen en bijkomen tussen de mooie herfstkleuren. Wat wil een mens nog meer?

  Hoe gaat het met Zweeds? Hoe ver ben je? Kan je al vloeiend een verhaal vertellen?

 6. Kun je van die prachtige foto’s geen nieuwe kopfoto maken, ze stralen dezelfde sfeer uit als je nieuwe lay-out?!

  Leuk als je op je nieuwe plek bekenden tegenkomt, dan wordt het ‘thuis’.

 7. ontzettend mooie foto’s!!!
  nog even en ik hoop dat wij net zulk mooi weer hebben om het schouwspel zelf te kunnen zien

 8. Wat een mooie foto’s!
  Hier nog een draagdoekgek. Ik snap niet hoe mensen het allemaal doen zonder.
  Want hoe kun je nu de Etna op, met een baby in een wandelwagen?

 9. Ik ga mijn dochter Janneke ook eens “pushen”… moet het eerst wel lukken met kindjes krijgen… de herfst laat hier ook zijn mooiste gezicht zien.. al die verschillende kleuren.. daar kun je alleen maar zwijgend en ademloos naar kijken….zo iets geweldigs…

  grts

 10. Mooie foto’s.
  Zeg, ik ben best nieuwsgierig en lees hier nog niet zo heel lang. Dus heb je al ooit een logje over je achtergrond geschreven: wanneer ben je in Zweden gaan wonen en waarom eigenlijk Zweden en hoeveel (klein)kinderen heb je nu eigenlijk en die wonen nog in Nederland. Lijkt me interessant om een keer te lezen namelijk en dan begrijp ik sommige logjes waarschijnlijk ook beter.

 11. Hé, wat leuk, die draagdoek! Mijn kinderen zijn er in groot geworden :D, nou ja, tot op zekere hoogte. En Levi zit er nog steeds graag in. Boaz eigenlijk ook wel, maar dan hooguit vijf minuten, anders trek ik het niet meer…

 12. Janneke, waarom word ik toch altijd zo vrolijk van jouw blogjes. liefs Nel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s