We horen erbij…..


Toen ik gisteren thuiskwam uit Nederland, kwam ook de post met.. jawel! het bericht dat onze ID’s klaar waren om op te halen. We besloten om dat maar meteen na de lunch te doen. Veel te optimistisch natuurlijk. Bij Skatteverket is volgens mij een resocialisatieproject gaande, want de mensen die daar werken hebben allemaal een beetje moeite met het omgaan met mensen en het werken onder tijdsdruk. Je moet dan zo,n nummertje trekken voor welke balie je bij hoort. Wij trokken 538 voor onze balie, terwijl 535 al aan de beurt was. Dan denk je toch dat het niet meer zo lang zal duren voordat je zelf aan de beurt bent. 535 was al snel uitgeholpen. De baliemedewerker liep even weg, maar helaas, hij kwam nooit meer terug. 20 minuten lang gebeurde er helemaal niets. Nummer 536 (vermoedelijk) en 537 (vermoedelijk) kwamen eens naar de balie slenteren en kijken of er dan iemand zou komen. nummer 536 nam een kloek besluit en trok ook twee volgnummers voor de andere balies. Nummer 537 ging staan bellen bij de balie en besloot toen weg te gaan. Leo heeft er altijd een hekel aan om op te vallen, maar ik zei dat ik nog vijf minuten zou wachten en dan zou ik naar iemand van de twee andere balies gaan om te vragen of we tussendoor konden. Per slot van rekening zou het helemaal klaar moeten liggen. Er gebeurde nog steeds helemaal niets bij onze balie. Leo wilde al weg gaan.
Ik liep naar de mevrouw van de andere balie die net klaar was met een klant en, waarempel, ze was heel vriendelijk en binnen vijf minuten was het gepiept.
id hidden
Vanwege fraudegevoeligheid is hij alleen maar een stukje afgedrukt.

Toen konden we nog even naar de bank om ons Internetbankieren en betaalpassen aan te vragen. Leo was nog net iets te laat voor zijn afspraak van twee uur, maar we hadden alles gedaan!

2 Reacties op “We horen erbij…..

  1. o en nog iets, ik denk dat je vanwege fraude enzo je id maar beter van internet kan halen, je weet maar nooit wat voor rare mensen met jullie gegevens kunnen doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s