Duitsland, Duitsland…….


maandag 6 juli 2009
We zitten in Bad Bramstett, ik heb geen flauw idee waar het is. Dat heb je met een Tom-Tom.We hebben hem gezet op ‘snelwegen vermijden’ en dan rijd je wel heen waar je heen moet, maar je weet niet hoe. Bij de vorige reis van Leo naar Zweden is de kaart van Duitsland ter ziele gegaan; Ik kan zometeen wel even op Google Earth kijken. Leo vindt het niet meer de moeite om een kaart te kopen in deze tijd van Internet.
Zoals ik dus in de post die verloren is gegaan had geschreven: Leeuwarden is een verrassend leuke stad!! Er zijn allerlei grachtjes met bruggetjes en restaurantjes aan het water, ook beneden aan de kade.. Het is een soort mengsel van Utrecht en Oud-Beijerland; kleiner dan Utrecht, maar beslist een stuk groter dan Oud-Beijerland. Het heeft echt wel een stadse uitstraling.
We wilden vandaag naar een gebied waar we altijd doorheen komen en dan tegen elkaar zeggen: “Hier zouden we eigenlijk eens wat langer moeten blijven” en dat wilden we nu dus doen, We konden het echter niet vinden, want we kwamen vanuit het Westen nu en niet vanuit het zuiden zoals gewoonlijk. Op een gegeven moment zijn we weer teruggereden naar waar we gewoonlijk vandaan komen, maar we konden het nog niet vinden. Leo zei: “Zo rijden we weer helemaal terug naar huis”, maar hij zat fout want daar wonen we niet meer!! Het is nog even wennen. Op een gegeven moment hebben we het opgegeven en zijn weer naar het noorden gegaan, dan maar niet. We zitten nu dus ergens boven Hamburg en het is nog steeds mooi weer! Morgen zou het afknappen ,, we zullen wel zien. Waarschijnlijk komen we morgen dus al bij Jochem aan, terwijl hij pas donderdagochtend aankomt. Leo wil nog niet zo snel naar Linköping, want als hij daar is, gaat hij meteen aan het werk.
Als het mooi weer is, kunnen we onze tijd natuurlijk goed besteden, maar als het afknapt, wil ik het liefst zo snel mogelijk naar Linköping om daar de boel te verkennen en achter huisjes aan te gaan. Wordt vervolgd,
groeten, Janneke

Een Reactie op “Duitsland, Duitsland…….

 1. Leuk man zo’n reisblog!!

  Jullie zitten 48km recht boven Hamburg 😉 en 58km (bijna) recht onder Kiel. Zegt dat je wat meer… of ben je daar inmiddels al achter.
  En op zn snelst… nog 882 km te gaan tot Linköping.

  Veel plezier, rijd voorzichtig en doe lekker rustig aan.

  Pakketje is met de post mee… Container staat voor 😉

  Liefs Marieke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s